Ioan Niculae va fi eliberat conditionat

vineri, 15 iulie 2016, 17:56
1 MIN
 Ioan Niculae va fi eliberat conditionat

Tribunalul Dambovita a decis, vineri, ca omul de afaceri Ioan Niculae sa fie eliberat conditionat, anunta Agerpres. Ioan Niculae a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucuresti la doi ani si sase luni de inchisoare in dosarul "Mita la PSD", pe 2 aprilie 2015. In acelasi dosar, fostul presedinte al Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu, a primit trei ani inchisoare cu executare in dosarul "Mita la PSD". 

”In temeiul disp. art. 425 1 alin. 7 pct. 1 lit. b Cod procedura penala, respinge ca nefondata contestatia formulata de catre Ministerul Public – Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie-Directia Nationala Anticoruptie -Serviciul Teritorial Ploiesti, impotriva sentintei penale nr. 974/27.05.2016 pronuntata de catre Judecatoria Gaesti in dosarul nr. 2522/232/2016, intimat-condamnat fiind Niculae Ioan, aflat in Penitenciarul Gaesti. In temeiul disp. art. 275 alin.3 Cod procedura penala, cheltuielile judiciare avansate de stat cu procesul penal raman in sarcina statului. Definitiva. Pronuntata in sedinta publica din 15.07.2016”, a decis Tribunalul Dambovita. 
 
Vineri, in fata judecatorului, Ioan Niculae a spus ca a muncit in inchisoare si ca nu a creat probleme, iar avocatul acestuia a sustinut ca a indeplinit fractia de executare a pedepsei si ca a dat dovezi temeinice de indreptare. 
HotNews
 

Comentarii