Job-uri scoase la concurs în instituţii publice ieşene

luni, 15 mai 2017, 01:50
2 MIN
 Job-uri scoase la concurs în instituţii publice ieşene

Mai multe instituţii publice au lansat, în ultima săptămână, concursuri pentru recrutarea de personal. Cele mai multe locuri de muncă, şase la număr, sunt disponibile la Direcţia Creşe a Primăriei Iaşi: un inspector de specialitate achiziţii publice, un educator, doi asistenţi medicali şi două infirmiere. 

În mediul administrativ, mai sunt scoase la concurs posturi din primării precum Horleşti (un inspector superior), Schitu Duca (un şef la Serviciul de Voluntari pentru Situaţii de Urgenţe), Roşcani (un consilier principal), Ipatele (un consilier asistent), Sireţel (un consilier debutant), Oţeleni (doi referenţi, un inspector şi un consilier) şi Bălţaţi (un consilier debutant, un referent şi un şofer). În acelaşi timp, Administraţia Bazinală de Apă Prut-Bârlad caută doi ingineri, unul în cadrul Biroului Avize şi Autorizaţii şi celălalt la Biroul Exploatare şi Siguranţa Construcţiilor Hidrotehnice. În sistemul de învăţământ, printre angajatori se numără Universitatea Tehnică „Gh. Asachi“ (un tehnician şi un casier), Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi“ (trei bibliografi şi un economist), Institutul de Chimie Macromoleculară „Petru Poni“ (doi muncitori), Casa de Cultură a Studenţilor (un şofer) şi Şcoala Gimnazială „Nicolae Iorga“ din comuna Cepleniţa (un îngrijitor).

Nu în ultimul rând, alte instituţii care au lansat concursuri pentru recrutarea de personal sunt din mediul sanitar: Spitalul CFR (un asistent medical, un registrator medical şi un fochist), Spitalul de Recuperare (trei asistenţi medicali debutanţi) şi Maternitatea „Cuza Vodă“ (un arhivar debutant). Detalii complete despre fiecare job în parte pot fi consultate pe portalul guvernamental de resort, care poate fi accesat la adresa online posturi.gov.ro

Comentarii