La fiecare 12 minute un ieşean este amendat de poliţiştii locali

joi, 23 iulie 2015, 01:54
1 MIN
 La fiecare 12 minute un ieşean este amendat de poliţiştii locali

 Poliţiştii locali au aplicat o amendă la fiecare 12 minute ieşenilor care au încălcat legea. Potrivit unui comunicat de presă al instituţiei remis ieri, pe parcursul zilei de marţi au fost încheiate 134 de procese-verbale cu sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 28.235 lei. 

 

Printre cei amendaţi s-au numărat 48 de conducători auto care nu au respectat semnificaţia indicatoarelor şi marcajelor rutiere. Alte 14 amenzi au fost aplicate pentru tulburarea liniştii publice, iar 33 pentru nerespectarea regulamentelor locale privind gospodărirea şi menţinerea curăţeniei pe raza municipiului. Poliţiştii locali au sancţionat şi un căruţaş cu o amendă de 500 lei, el fiind depistat în timp ce circula cu vehiculul cu tracţiune animală în zona Clopotari.
 
O sancţiune de patru ori mai mare a încasat-o un bărbat din Tătăraşi care a fost prins în timp ce arunca pe domeniul public deşeuri de plastic şi carton. Un alt ieşean a fost amendat de către poliţiştii locali cu 200 lei după ce acesta a adresat cuvinte şi expresii jignitoare la adresa altei persoane în zona şes Bahlui.

 

Comentarii