Eveniment

LITTLE TEXAS WINE LOVERS

joi, 21 ianuarie 2016, 09:44
2 MIN
 LITTLE TEXAS WINE LOVERS

Pe 29 ianuarie, de la ora 18.00 Little Texas lansează noua carte de vinuri, în cadrul unui eveniment deosebit găzduit în sala de evenimente a complexului, Glen Rose Ballroom: o degustare inedită, cu participarea a 8 crame românești consacrate și a doi distribuitori de vinuri internaționale.

Noua carte de vinuri cuprinde peste 200 de etichete selecționate cu atenție de somelierii Little Texas și reprezintă o etapă importantă în proiectul Little Texas Wine Lovers, o inițiativă amplă, care propune clienților vinuri românești de calitate, alături de vinuri internaționale, la un raport corect preț/calitate.
Prima degustare oferă participanților ocazia de a experimenta peste 30 de sortimente de la crame partenere: Alira, Casa de Vinuri Cotnari, Casa Panciu, Crama Budureasca, Crama Oprișor, Lacerta Winery, Prince Știrbey, S.E.R.V.E. Sortimentele de vinuri internaționale sunt puse la dispoziție de către Vinimondo și Vitaly.
Chef Marian Zăncianu a pregătit gustări potrivite atât pentru sortimentele de vinuri albe, cât și pentru cele rosé sau roșii. Iar pentru cei care vor dori să savureze în tihnă, alături de prieteni, vinul preferat, noua sală de evenimente Alamo va fi pregătită să-i întâmpine cu un meniu special.

Prețul de participare: 60 lei/persoană (include accesul la eveniment și gustările aferente)

Detalii și rezervări: 0741.740.740
 

Comentarii