Marius Bodea (PNL): PSD îngroapă capitalul românesc prin introducerea impozitării companiilor cu sediul în România

joi, 29 iunie 2017, 15:30
2 MIN
 Marius Bodea (PNL): PSD îngroapă capitalul românesc prin introducerea impozitării companiilor cu sediul în România

Într-un comunicat publicat joi, deputatul PNL Iași Marius Bodea condamnă programul de guvernare al PSD și măsurile ce vor fi luate pentru economia românească.

Redăm în integralitate comunicatul semnat de Marius Bodea: 

„După ce au câștigat alegerile cu un program de guvernare pe care l-au lăudat non-stop, PSD vine acum cu un alt program, mult diferit față de cel pentru care au cerut votul oamenilor. Este o palmă dată tuturor celor care au creditat cu votul lor la alegerile parlamentare PSD.

Sunt multe măsuri nocive pentru economia românească și pentru buna funcționare a țării în acest nou program de guvernare. Dar cea mai toxică este introducerea impozitării companiilor cu sediul in Romania (impozit pe cifra de afaceri) începând cu 01.01.2018. Acest impozit va înlocui impozitul pe profit și va avea 2 sau 3 trepte de impozitare.  Astfel, se elimina impozitul pe profit!

Practic, cei de la PSD vor sa ia banii de la cei care muncesc cinstit si onest ca să dea salarii și contracte la clientela de partid și segementele electorale pe care cred ei că le controlează.

În loc sa lăsăm companiile să se dezvolte, Dragnea&co. le dau pur si simplu afară din țară, obligându-le să-și mute sediile sociale în alta parte în UE. Prin această măsură, acești inconștienți îngroapă capitalul românesc.

Mai mult, în noul program este anunțat că pilonul II de pensii dispare. Prin acest lucru, practic dispare și Pilonul III pentru că nu mai există libertatea contribuabililor să retragă toți banii. În contițiile în care această această opțiune nu există, atunci înseamnă că și pilonul III dispare, fiindcă el nu presupune obligativitatea de a cotiza.”

Comentarii