Markovic îşi înfruntă compatrioţii

vineri, 06 februarie 2015, 02:43
3 MIN

Astăzi, de la ora 15:00, în Antalya, CSMS – Zvijezda Gradacac. Achitat în dosarul “Mită pentru arbitri” preşedintele clubului, Florin Prunea se gândeşte să-şi reia funcţia la FRF

 
CSMS Iaşi dispută astăzi, de la ora 15:00, al patrulea meci de verificare din acest an. Adversara ieşenilor în disputa din Antalya este formaţia Zvijezda Gradacac, formaţie care a evitat anul trecut, in extremis, retrogradarea din prima ligă bosniacă şi se clasează acum pe locul XIII în “Premijer Liga”, eşalon care conţine 16  formaţii. Meciul are o încărcătură ceva mai aparte pentru stoperul CSMS, Bojan Markovic, jucătorul transferat în această iarnă de la Mladost Velika Obarska, “lanterna” campionatului bosniac. El va revedea astfel jucători din ţara sa natală.
Singurul jucător indisponibil al ieşenilor pentru meciul de astăzi este Olah. Deşi se părea că accidentarea suferită la un antrenament de mijlocaşul ieşean era uşoară, şefii CSMS au hotărât să-l trimită pe fotbalist la un consult mai amănunţit. “Nu vrem să riscăm cu Olah. Am vorbit cu medicul naţionalei, Pompiliu Popescu, care se află tot în Antalya, cu selecţionata divizionară, şi îl va consulta joi pe fotbalistul nostru. Sperăm să nu fie nimic grav” a spus preşedintele executiv al CSMS, Florin Prunea. Acesta s-a referit şi la tratativele pe care le duce pentru achiziţionarea unui atacant: “Toată iarna am căutat un atacant experimentat, pe care să ne bazăm în lupta aspră din retur. Din păcate, nu am reuşit să concretizăm nimic până acum. E un post delicat. Am tot sperat să aducem un român, însă nu prea avem pe cine să aducem. Bud nu a putut să plece de la Orhei, cu Dănălache, atacantul care a plecat de la Urziceni în străinătate, ultima dată el fiind în China, s-au închis negocierile, aşa că am rămas cu piste doar din străinătate. Până la urmă, sper să vom găsi soluţia optimă”.
 
Prunea, pe picior de plecare!

Achitat de Curtea de Apel Ploieşti în dosarul “Mită pentru arbitri”, preşedintele executiv al CSMS Iaşi, Florin Prunea, îşi calculează paşii pe care-i va face în viitor. Aflat în cantonamentul CSMS din Antalya, fostul internaţional studiază posibilitatea de a cere reintegrarea în conducerea Federaţiei Române de Fotbal. “Eu am fost suspendat din funcţia de director de Relaţii Internaţionale din cadrul FRF ca urmare a acestui proces. Fiind achitat, e normal să solicit ca lucrurile să se îndrepte în ceea ce mă priveşte. Când mă întorc în ţară, mă voi consulta cu avocatul şi voi hotărî ce voi face în continuare. Sunt mai multe variante, între care solicitarea salariilor în perioada în care am fost suspendat din funcţie şi reîncadrarea pe post. Deocamdată, voi rămâne şi în retur la Iaşi, pentru a lupta pentru evitarea retrogradării. Iau în calcul varianta de a mă întoarce, din vară, la Federaţia Română de Fotbal, vom vedea ce va fi” a spus Prunea.

 

 

Comentarii