Maxim centrează, Maxim marchează

luni, 28 iulie 2014, 01:44
2 MIN
 Maxim centrează, Maxim marchează

Internaţionalul român a dat un gol şi o pasă decisivă pentru VfB Stuttgart. Alţi patru compatrioţi din străinătate au înscris goluri preţioase

 
* Mijlocaşul Alexandru Maxim a marcat un gol şi a fost coautor la reuşita lui Ibisevic, sâmbătă, în meciul amical câştigat de VfB Stuttgart, cu scorul de 4-2 (0-1), cu echipa Heidenheim. Maxim a fost integralist şi a marcat în minutul 54, iar apoi a dat pasa de gol la reuşita lui Ibisevic din minutul 80. Celelalte goluri ale echipei VfB Stuttgart au fost înscrise de Didavi şi Rojas. Heidenheim este o echipă nou-promovată în liga secundă germană.
* Atacantul Cristian Ianu a marcat singurul gol al partidei pe care echipa sa Lausanne l-a câştigat, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), în faţa formaţiei FC Wil, în etapa a II-a ligii secunde din Elveţia. Ianu, care a evoluat până în minutul 86, a înscris în minutul 16. Atacantul român a înscris şi în prima etapă pentru Lausanne. În urma acestei victorii, Lausanne se află pe locul secund în liga a doua din Elveţia, cu patru puncte.
* Atacantul Aurelian Chiţu a marcat un gol în partida amicală pe care echipa sa, Valenciennes, a pierdut-o, sâmbătă, scor 2-3 (0-3), în faţa formaţiei Oud-Heverlee Leuven, din liga a doua belgian. Chiţu, care a fost folosit în repriza secundă, a înscris ultimul gol al întâlnirii, în minutul 88. Aurelian Chiţu, în vârstă de 23 de ani, a fost achiziţionat de Valenciennes de la FC Viitorul în vara anului trecut, iar în iarnă a fost împrumutat la echipa elenă PAS Giannina.
* Atacantul Laurenţiu Buş a marcat un gol în partida pe care echipa sa, ŢSKA Sofia, a câştigat-o, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), în faţa formaţiei Levski Sofia, într-un meci din etapa a II-a a campionatului bulgar. Buş, care a jucat până în minutul 86, a înscris în minutul 55. Prima reuşită a gazdelor i-a aparţinut lui Karaşanakov, în minutul 47. În urma acestei victorii, ţSKA Sofia se află pe primul loc în clasament, cu şase puncte.
* Mijlocaşul Alexandru Tudose a marcat un gol în partida pe care echipa sa, Hoverla Ujgorod, a terminat-o la egalitate, duminică, pe teren propriu, scor 2-2 (1-0), cu formaţia Karpatîi Lvov, în prima etapă a campionatului ucrainean. Tudose, care a jucat tot meciul, a înscris ultimul gol al partidei, în minutul 78.
 
 
 
 
 
 

Comentarii