Mire săltat de la propria nuntă în Suceava. Soţia habar nu avea că e un violator

marți, 02 iunie 2015, 11:35
2 MIN
 Mire săltat de la propria nuntă în Suceava. Soţia habar nu avea că e un violator

În loc de foc de artificii la finalul petrecerii, un proaspăt însurăţel a primit vizita poliţiştilor de la IPJ Suceava. L-au luat de lângă mireasă şi l-au trimis în arest, fiind căutat pentru proxenetism de colegii din Germania.

L-au lăsat să spună „Da”, să-şi ducă iubita la altar, dar nu l-au scăpat din ochi toată ziua. Poliţiştii au aşteptat şi l-au urmărit cum a petrecut la nunta organizată la un restaurant cu ştaif din centrul Sucevei pe Liviu Moraru, alături de soţia sa. Apoi, când cei doi tineri proaspăt căsătoriţi au rămas în restaurant şi discutau cu angajaţii localului ca să plătească ce mai era de plătit, au apărut poliţiştii, zornăind cătuşele.

Nu erau cătuşe din acelea roz, cu puf, ci din acelea adevărate, pe care ofiţerii i le-au pus lui ginerică, în baza unui mandat european de arestare emis pe numele lui Artificiile nu au avut loc, pentru că oamenii legii au intrat în local pe la ora 19.30, când nunta de zi era aproape de final.

După ce şi-a luat nevastă, în loc să se aşeze la casa lui, unde şi trebuia să o însoţească pe femeie în noaptea nunţii, Liviu Moraru, de 23 de ani, din Botoşani, a ajuns în arest.

Soţia refuză să creadă că şi-a unit destinele cu un infractor şi nu unul oarecare, ci destul de periculos, acuzat de autorităţile din Germania de trafic de persoane, privare de libertate, viol şi vătămare corporală. Rudele susţin că nu este nimic adevărat şi că este o greşeală a nemţilor sau a autorităţilor române, spunând că bagă mâna în foc pentru Liviu deoarece nu ar putea comite asemenea nenorociri.

Aflaţi amănunte de pe evz.ro

 

Comentarii