Mitropolitul Ardealului a blestemat un jurnalist pentru că i-a fotografiat limuzina de lux

sâmbătă, 30 aprilie 2016, 01:49
1 MIN
 Mitropolitul Ardealului a blestemat un jurnalist pentru că i-a fotografiat limuzina de lux

Mitropolitul Ardealului, Laurenţiu Streza l-a blestemat pe jurnalistul care a publicat imaginile cu maşina sa de lux, scrie hotnews.ro.

"Nu am de ce să nu mă folosesc de un bun pe care l-am luat cinstit, şi încă mai am de plată la el, pentru că cineva a vrut să câştige nişte bani cu fotografia respectivă", a spus Streza într-un interviu pentru "Turnul Sfatului". "Să-i dea Dumnezeu atâţia bani câţi a câştigat…  să-i înmulţească numai banii ăia cât o câştigat", a adăugat mitropolitul despre fotografia cu maşina sa de lux, un Mercedes E350. "În fine, dacă persoana respectivă apare în faţa mea, şi-i pare rău de treaba aceasta, îl iert şi public. Toţi greşim, dar a greşi e omeneşte, a persevera e diabolic", a continuat Laurenţiu Streza.

Ulterior, "Ora de Sibiu" a publicat un articol de scuze în care scrie că "ne pare rău că am publicat fotografia şi articolul, atrăgând astfel asupra noastră supărarea domniei sale şi credem că are dreptate în ceea ce priveşte achiziţionarea de către Mitropolie a unei maşini care să ofere o maximă siguranţă".

 

Comentarii