Motive să-ţi vopseşti părul: îmbunătăţirea texturii, ascunderea firelor albe

miercuri, 28 ianuarie 2015, 20:11
2 MIN
 Motive să-ţi vopseşti părul: îmbunătăţirea texturii, ascunderea firelor albe

Uneori simtim nevoia unei schimbari iar vopsirea parului poate fi una din cele mai simple, dar si cele mai spectaculoase solutii. Daca parul este deja vopsit, o reimprospatare a culorii este intotdeauna binevenita, iar in cazul in care te numeri printre fetele cu nuanta naturala a parului, tine minte ca exista o prima data pentru orice.

1. Colorarea parului nu mai este considerat un proces daunator!

Metodele de vopsire au evoluat iar compusii produselor destinate acestui proces au fost modificati astfel incat sa contribuie la ingrijirea si protejarea parului, fie el in stare naturala sau deja vopsit. Un par vopsit si ingrijit poate arata de multe ori mai sanatos si mai voluminos decat parul neatins de nuantatoare.

2. Incearca tendintele sezonului!

Ne ghidam dupa tendintele sezonului in materie de articole vestimentare si ne aranjam garderoba in conformitate cu acestea. Oare de ce nu am face asta si in ceea ce tine de coafura? Fiecare sezon are niste culori – vedeta si poate incerci sa iti gasesti inspiratia in acestea. Indrazneste sa faci unele schimbari de look si fii sigura ca vei avea parte de admiratia celor din jurul tau!

3. Vopsirea ajuta la imbunatatirea texturii parului!

Tehnologia produselor destinate vopsirii parului a evoluat foarte mult, iar produsele folosite de mamele noastre, care daunau parului, au disparut treptat, fiind inlocuite de unele care contribuie pozitiv la starea parului. Un par vopsit poate fi mai stralucitor si mai sanatos, desi ne este dificil sa recunoastem acest lucru, datorita preconceptiilor.

4. Ascunde firele albe!

Vopsitul parului este cunoscut drept singura si cea mai eficienta metoda de mascare a firelor albe. Aparitia primelor fire albe poate fi un moment cu incarcatura emotionala, iar multe dintre femei, uneori chiar si barbati, refuza sa accepte aparitia acestora si apeleaza la vopsit. Nu este insa un lucru ce ar trebui judecat!

5. Iti poate oferi o nuanta mai potrivita a parului!

Este foarte important sa alegem culoarea parului tinand cont de trasaturile fizice, culoarea tenului si a ochilor. Datorita tehnologiilor atat de avansate in domeniul produselor destinate vopsirii parului, poti experimenta cu numeroase nuante pentru a descoperi care dintre acestea te avantajeaza cel mai mult! O culoare potrivita a parului te poate transforma in totalitate!

elle.ro

 

Comentarii