Noul primar al Iaşului, Mihai Chirica, spune că nu este interesat de funcţie

luni, 25 mai 2015, 10:58
1 MIN
 Noul primar al Iaşului, Mihai Chirica, spune că nu este interesat de funcţie

Mihai Chirica a precizat că momentan nu este interesat de funcţia de primar. El a spus că aşteaptă ca justiţia să decidă dacă Gheorghe Nichita se poate întoarce peste două săptămâni în funcţie.

Chirica a subliniat că nu consideră că edilul suspendat ar trebui să demisioneze, aşa cum a făcut Radu Mazăre la Constanţa.

Pe de altă parte, liderul liberalilor, Marius Dangă, a apreciat că prin votul de astăzi (luni), puterea a fost concentrată în mâinile lui Mihai Chirica. El şi-a bazat afirmaţia pe faptul că nu a fost desemnată o persoană care să îi preia acestuia atribuţiile de vice. La conducere au rămas doi oameni în loc de trei.

CITIŢI ŞI:

Iaşul are alt primar! Mihai Chirica, ales cu 19 voturi. Au fost 5 abţineri

Mihai Chirica este noul primar al Iaşului. El a fost ales de consilierii locali cu 19 voturi. Cinci dintre ei s-au abţinut, niciunul nu s-a declarat "împotrivă". Doar numele său a fost pe buletinul de vot. Chiar contracandidatul Gabriel Surdu l-a nominalizat pe Mihai Chirica pentru preluarea funcţiei rămase după suspendarea lui Gheorghe Nichita. Nu a fost desemnată o persoană care să preia atribuţiile de viceprimar în locul lui Chirica.

 

Comentarii