Numai candidatul Andrei Postolache publică donaţiile pe care le primeşte

marți, 10 mai 2016, 01:54
1 MIN
 Numai candidatul Andrei Postolache publică donaţiile pe care le primeşte

Un singur candidat la funcţia de primar a făcut publice, până acum, detalii în privinţa modului în care îşi finanţează campania electorală. Este vorba despre Andrei Postolache, care candidează şi pentru un mandat de consilier local.  

Postolache este unul dintre iniţiatorii mişcării „Pentru Iaşi”, dar la alegerile locale s-a înscris ca independent întrucât organizaţia sa nu a obţinut încă personalitate juridică. Încă de la debutul campaniei electorale, Postolache a început să publice pe site-ul său detalii despre fondurile primite ca donaţii şi, recent, a completat informaţiile inclusiv cu nivelul cheltuielilor de campanie, alături de obiectul acestora. „Aici voi publica toate cheltuielile mele din timpul campaniei electorale. Ele vor acoperi producţie şi distribuţie afişe şi flyere, producţie spot-uri video şi audio, reclamă online, organizare evenimente etc.”, spune Andrei Postolache pe site-ul său de campanie.

Primele cheltuieli făcute publice de candidatul independent fac referire la realizarea a 600 afişe de campanie pe care a plătit 540 lei la firma Uniform Resources SRL. Potrivit informaţiilor disponibile pe site-ul lui Postolache, până ieri după-amiază, acesta a strâns din donaţii o sumă de 13.875 lei de la un număr de 75 de donatori.

Conform sursei citate, donaţiile sunt cuprinse între 15 şi 3.250 lei.„Donaţiile mici, de la cei care ne sprijină, sunt cea mai transparentă şi corectă modalitate de finanţare a campaniei electorale”, se mai arată pe site-ul candidatului independent.

 

Comentarii