O maşină cu tineri s-a oprit, la 5 dimineaţa, într-un copac

luni, 03 octombrie 2016, 01:51
2 MIN
 O maşină cu tineri s-a oprit, la 5 dimineaţa, într-un copac

Trei tineri implicaţi într-un accident rutier duminică dimineaţa au avut nevoie de îngrijiri medicale. Victimele cu vârste cuprinse între 17 şi 24 de ani au suferit mai multe răni după ce autoturismul cu care se deplasau duminică, în jurul orei 5, prin localitatea Zaboloteni, comuna Trifeşti, a intrat într-un copac.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean, la faţa locului au intervenit două echipaje medicale, unul cu medic şi celălalt cu asistent medical. În timp ce şoferul în vârstă de 24 de ani a refuzat internarea într-un spital, celelalte două victime au fost transportate la Iaşi, în clinici de specialitate.

„După acordarea asistenţei medicale de către echipajul cu medic al ambulanţei, o fată de 17 ani conştientă, cu traumatism cranio-facial, traumatism de coloană cervicală, traumatism de membru superior stâng şi traumatism de membru inferior drept a fost transportată la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii «Sfânta Maria» pentru investigaţii de specialitate”, a arătat asistent principal Nicolai Pralea, purtător de cuvânt al SAJ.

Cealaltă victimă internată, un băiat în vârstă de 19 ani care consumase alcool şi care se afla pe locul din dreapta spate, prezenta un traumatism cranio-cerebral, un hematom frontal drept şi un traumatism de membru inferior drept. Pacientul se află internat în Clinica de Ortopedie de la Spitalul „Sfântul Spiridon” şi este în afara oricărui pericol. 

 

Comentarii