O prostituată de lux, criminal în serie?

sâmbătă, 12 iulie 2014, 01:49
2 MIN
 O prostituată de lux, criminal în serie?

Anchetatorii americani cred că o damă de companie, acuzată pentru uciderea unui director Google, ar mai fi omorât anterior un om de afaceri.

Uciderea unui director al Google de către o aşa-numită prostituată de lux a deschis noi piste pentru anchetatori, care suspectează că aceeaşi femeie l-ar mai fi ucis, în trecut, pe proprietarul unui club din statul american Georgia. Investigatorii au formulat noi ipoteze după ce prostituata a fost arestată, fiind acuzată de asasinarea unui director al Google, Forrest Timothy Hayes, în portul Santa Cruz din California, prin injectarea acestuia cu o supradoză de heroină. Alix Catherine Tichelman, în vârstă de 26 de ani, este acum suspectată că l-ar fi ucis şi pe Dean Riopelle, proprietarul unui club din Georgia, cu două luni înainte de uciderea directorului Google.

Tânăra a scris pe Facebook, înainte de moartea lui Riopelle, că acesta este iubitul ei. Bărbatul a murit în locuinţa sa din oraşul Milton şi se pare că femeia era acolo în momentul incidentului, sunând apoi la numărul de urgenţă 911. Povestea pe care a spus-o atunci autorităţilor a fost că se afla în duş în momentul în care a auzit un zgomot, după care l-a găsit pe iubitul sau pe podea, inconştient. "Cred că iubitul meu a luat o supradoză sau ceva", a declarat ea.
Anchetatorii au redeschis acum cazul referitor la moartea lui Dean Riopelle, însă femeia susţine în continuare că a fost vorba despre un incident la care nu a participat. Investigatorii susţin că ar putea fi vorba despre acelaşi scenariu pe care tânăra ar fi vrut să îl folosească pentru a scăpa de acuzaţia de ucidere a directorului Google.

Forrest Timothy Hayes, în vârstă de 51 de ani, despre care s-a aflat că era implicat în proiectul Google Glass, avea o relaţie cu Alix Catherine Tichleman. El a fost găsit decedat pe 23 noiembrie 2013, la bordul iahtului sau ancorat în portul Santa Cruz.

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii