O rablă de la Unistil a luat foc în timp ce era tăiată în depoul RATP

vineri, 15 iulie 2016, 01:51
1 MIN
 O rablă de la Unistil a luat foc în timp ce era tăiată în depoul RATP

Un autobuz parcat în autobaza regiei de transport RATP din Tudor Vladimirescu a ars ca o torţă, ieri la amiază. Incendiul a izbucnit în jurul orei 12.30, iar trecătorii s-au speriat când au văzut fumul negru şi gros provenit de la incendiu. 

Din primele cercetări făcute de pompieri la faţa locului, se pare că incendiul a pornit de la flacăra unui autogen folosit de câţiva muncitori pentru a tăia autobuzul. Autovehiculul aparţine firmei Unistil şi se afla parcat în curtea RATP, într-un loc închiriat de societatea privată. Pompierii au stins incendiul în câteva minute, însă autobuzul a ars în întregime.

“Am intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit în incinta autobazei RATP Iaşi, într-un spaţiu închiriat unei alte firme de transport public. Incendiul a izbucnit în urma unor lucrări cu foc deschis într-un spaţiu închis, respectiv tăierea unui autobuz dezafectat. La intervenţie s-au deplasat patru autospeciale pentru stingerea incendiului şi una de transport apă. În incendiu au ars tapiţeria şi elemente de PVC, aflate în componenţa autobuzului, cât şi cauciucurile acesteia”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi.

 

Comentarii