O tânără cu probleme psihice umbla dezbrăcată prin Păcurari

miercuri, 31 mai 2017, 13:29
1 MIN
 O tânără cu probleme psihice umbla dezbrăcată prin Păcurari

Poliţia Locală a escortat o femeie dezbrăcată la Socola. Femeia, de 25 ani, s-a plimbat dezbrăcată prin Păcurari, în zona Moara de Foc. Potrivit unor locuitori din zonă, aceasta ar fi intenţionat să intre dezbrăcată în supermarketul Lidl. 

Însă s-a oprit în parcarea magazinului, zeci de ieşeni fiind martori la eveniment. Tânăra a renunţat să mai intre în Lidl şi a plecat spre Moara de Foc, dar s-a oprit din nou în faţa unui magazin din zonă. Între timp, un ieşean a sunat 112. În momentul în care tânăra a încercat să intre în magazin, doi poliţişti au ridicat-o.

„Dispeceratul Poliţiei Locale a dirijat un echipaj din cadrul Serviciului Poliţie Locală 2, pe şoseaua Moara de Foc, unde o persoană de sex feminin se deplasa dezbrăcată pe străzi şi avea un comportament confuz. Lucrătorii instituţiei noastre au procedat la legitimarea persoanei, ocazie cu care a reieşit că se numeşte B.A. de 25 ani, domiciliată în municipiul Iaşi. Persoana în cauză a fost condusă la Spitalul Universitar de Psihiatrie Socola Iaşi, pentru efectuarea de investigaţii medicale de specialitate“, se arată în comunicatul poliţiştilor. Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Locale, tânăra nu a fost amendată pentru gestul său întrucât s-ar confrunta cu unele probleme psihice. 

 


  

Comentarii