Pasajul subteran de la Fundaţie se deschide în câteva zile

miercuri, 26 noiembrie 2014, 02:56
1 MIN
 Pasajul subteran de la Fundaţie se deschide în câteva zile

Primăria şi Poliţia Rutieră lucrează acum la organizarea traficului.

Primăria se pregăteşte de inaugurarea pasajului subteran de la Fundaţie. Oficialii municipalităţii au precizat ieri că analizează zilele acestea modalitatea de organizare a traficului auto atât în pasaj, cât şi în rondul de la Fundaţie.

Edilii au declarat că pasajul va fi deschis în câteva zile, astfel că măsurile de trafic trebuie introduse până atunci. „Ne-am întâlnit cu Comisia de circulaţie în vederea analizării în detaliu a tuturor elementelor de siguranţă a traficului acolo. Le validăm cu sprijinul Poliţiei Rutiere, le implementăm şi dăm drumul la circulaţie zilele care urmează, pentru că pasajul este aproape în totalitate finalizat în ceea ce priveşte şi finisajul, aşa încât îl pregătim pentru deschidere. Vrem să o facem bine de la început, ca să nu stăm toată ziua şi să schimbăm reglementările în zona respectivă“, a declarat viceprimarul Mihai Chirica.

Deşi cu o întârziere de mai bine de un an, lucrările la pasajul din Fundaţie au intrat pe ultima sută de metri, fiind în această perioadă concentrate pe montarea plăcilor de granit în interior. Conform graficului oficial, proiectul trebuie finalizat până pe 16 decembrie.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii