Penalizare record pentru Mihalache

vineri, 29 aprilie 2016, 01:43
3 MIN
 Penalizare record pentru Mihalache

 

Fotbalistul va fi suspendat şi amendat cu 9 000 de euro. Antrenorul Nicolo Napoli nu mai contează pe fundaşul central
 
 
Preşedintele executiv al CSMS Iaşi, Florin Prunea, a anunţat ieri sancţiunea pe care o va primi Ovidiu Mihalache. Fotbalistul a părăsit echipa înaintea meciului de la Cluj, contra CFR, de duminica trecută şi nu s-a prezentat în această săptămână la antrenamente: “Am primit referatul antrenorilor legat de abaterile lui Mihalache. Conform Regulamentului de Ordine Interioară, fotbalistul va fi suspendat şi amendat cu 25% din venitul pe un an. Conform calculelor noastre, Mihalache va primi o amendă de circa 9 000 de euro. Vineri voi înainta propunerea Comitetului Director. După ce aceasta va fi aprobată, o vom trimite către Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal. Din păcate, Mihalache nu numai că a greşit grav, dar nici nu-şi dă seama de eroarea sa. Nu am reuşit să iau legătura cu el toată săptămâna. Prin dialog s-ar fi putut rezolva multe. Aşa, însă, nu numai că a pierdut bani mulţi însă îşi pune în pericol şi cariera. Noi, mergem mai departe şi cu Mihalache şi fără Mihalache, pentru a ne atinge obiectivul”, a menţionat Prunea..
Antrenorul Nicolo Napoli a anunţat că nu va mai conta pe fotbalistul care l-a şi contrat verbal înaintea deplasării spre Cluj: “Mihalache a spus că nu mai vine la echipă cât timp sunt eu antrenor. Să nu mai vină! Eu nu vreau scuze. Putea să fie şi Messi, un astfel de comportament nu poate fi scuzat. Nu a avut respect faţă de nimeni. Şi nu e prima dată când Mihalache face astfel de lucruri. Nu mă mai bazez pe el în acest sezon”.
În schimb, fotbaliştii ieşeni speră ca problema să fie rezolvată. “Avem nevoie foarte mare de Mihalache. E un jucător foarte bun. Depinde de el şi de Mister ce se va întâmpla. E un jucător important, sperăm să se întoarcă la echipă” a declarat Milan Mitic, care s-a referit şi la partida cu Petrolul Ploieşti, de mâine: “Meciurile care par dinainte câştigate sunt cele mai grele. Cred că partida de sâmbătă va fi cea mai grea de până acum. Ne dorim foarte mult victoria, sperăm că o vom obţine”.
Şi Napoli a etichetat disputa cu prahovenii ca fiind foarte dificilă: “E un meci foarte greu. Petrolul mai are însă şanse de a evita retrogradarea, va veni la victorie la Iaşi. Noi vom încerca să facem un meci foarte bun şi vom încerca să câştigăm. Avem mare nevoie de cele trei puncte. Eu mă uit tot timpul în spate, important este să ne distanţăm şi mai mult de locurile de pe care se retrogradează, apoi să ne atingem obiectivul, locurile I-IX, apoi ne putem gândi la mai mult. Pentru a câştiga, trebuie să marcăm. Nu am mai făcut-o de trei etape. Ne creăm ocazii, însă greşim la finalizare. Sperăm să trecem peste această problemă”.
Italianul a mai anunţat că, în afara lui Enescu, jucător suspendat, nu va conta pe Vasile Gheorghe şi Ţigănaşu, ambii nefiind recuperaţi după accidentări, în disputa de mâine, care va începe la ora 17:00
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Comentarii