PETIȚIE Locuitorii din Bucium vor staţii de autobuz cu bănci şi acoperiş

vineri, 23 octombrie 2015, 01:54
1 MIN
 PETIȚIE Locuitorii din Bucium vor staţii de autobuz cu bănci şi acoperiş

 Ieşenii din Bucium somează Primăria să realizeze o serie de lucrări în zonă pentru a înlătura „condiţiile de cătun”.

Într-o petiţie adresată municipalităţii, aceştia solicită adoptarea mai multor măsuri privind spaţiile de joacă şi transportul public. Ieşenii semnalează că staţiile de autobuz nu au în dotare bănci de aşteptare sau acoperiş şi, în acelaşi timp, propun prelungirea liniei autobuzului 46 de la staţia Hanul Trei Sarmale până la Rond Bucium – Vultur.
 
„De această linie depind locuitorii din Păun, Pietrărie şi Bucium”, se precizează în petiţie. Totodată, locuitorii zonei solicită punerea în funcţiune a unui radar fix, în dreptul şcolii Veronica Micle. „Au fost nenumărate situaţii când elevii acestei şcoli au fost în pericolul de a fi implicaţi în accidente rutiere”, au arătat aceştia.
 
Un alt aspect pe care îl solicită ieşenii din Bucium constă în amenajarea unui parc lângă Plopii fără Soţ. Ei au precizat că, de-a lungul timpului, au fost nenumărate solicitări în acest sens, dar primăria nu a dat curs la niciuna dintre ele. Petiţia este semnată de către preotul paroh Carp de la Biserica Bucium şi doi locuitori din zonă, Marian Pădurariu şi Cătălin Popovici.
 

Comentarii