PMP Iaşi a rămas fără lider. Camelia Bogdănici şi-a anunţat demisia din funcţie

marți, 01 iulie 2014, 13:01
2 MIN
 PMP Iaşi a rămas fără lider. Camelia Bogdănici şi-a anunţat demisia din funcţie

Deputatul Camelia Bogdănici şi-a anunţat demisia de la şefia filialei judeţene a PMP Iaşi, însă a precizat că nu va părăsi partidul, ea invocând unele probleme de sănătate recente, dar şi faptul că a aflat doar din "discuţii colaterale" de o vizită în judeţ a lui Cristian Diaconescu.

Camelia Bogdănici a declarat, marţi, că în şedinţa conducerii PMP Iaşi, desfăşurată luni seară, şi-a informat colegii de partid că demisionează din funcţia de preşedinte al PMP Iaşi.

"Am făcut anunţul în Biroul Permanent Judeţean, iar decizia mea este fermă. Am unele probleme de sănătate, chiar am leşinat săptămâna trecută într-o emisiune TV şi vreau să mă ocup mai mult de mine", a spus deputatul PMP Camelia Bogdănici. Ea a adăugat că nu va pleca din PMP şi că a informat conducerea naţională a partidului despre decizia luată. "Rămân în PMP şi dezmint toate zvonurile răspândite în ultima perioadă privind plecarea la o altă formaţiune. Voi rămâne preşedintele Comisiei de Sănătate din cadrul PMP", a declarat Bogdănici.

Pe de altă parte, ea a precizat că are unele nemulţumiri vizavi de faptul că a aflat din "discuţii colaterale" despre vizita la Iaşi din această săptămână a prezidenţiabilului Cristian Diaconescu. "Nu este normal să aflu în acest mod că vine Cristian Diaconescu la Iaşi. E o lipsă de comunicare. Nu ascund că şi acest lucru a contat în luarea deciziei mele", a afirmat Camelia Bogdănici.

Conducerea centrală a PMP va stabili în perioada imediat următoare un nou lider interimar la filiala ieşeană.

Camelia Bogdănici a fost desemnată în luna februarie a acestui an preşedinte al PMP Iaşi. Ea a candidat în alegerile parlamentare din 2012 din partea PDL şi a câştigat mandatul de deputat într-un colegiu din municipiul Iaşi, iar la începutul acestui an a demisionat din acest partid pentru a se alătura PMP. (Mediafax)

 

Comentarii