Proxeneţii cu salon de masaj erotic rămân în arest

joi, 24 august 2017, 01:50
1 MIN
 Proxeneţii cu salon de masaj erotic rămân în arest

Judecătorii ieşeni au decis ca cei doi soţi acuzaţi că au pus pe picioare o reţea de proxenetism sub paravanul unui salon de masaj erotic să rămână în arest preventiv. 

Soţii Mihaela şi Mugurel sunt cercetaţi într-un dosar al DIICOT. Potrivit procurorilor, începând cu anul 2016, cinci fete, inclusiv minore cu vârsta cuprinse între 15 şi 17 ani, ar fi lucrat în cadrul salonului de masaj erotic, întreţinând inclusiv raporturi sexuale cu clienţii.

„Tinerele erau recrutate de către suspect din diverse medii sociale, cu precădere din familii dezorganizate, din mediul rural şi urban, cu o situaţie financiară precară. Înainte de a fi angajate la salon, persoanele vătămate susţineau un «test», în sensul că suspectul profita de naivitatea tinerelor determinându-le să întreţină cu acesta raporturi sexuale“, au precizat reprezentanţii DIICOT. Procurorii au mai precizat că bărbatul le promitea tinerelor câştiguri de până la 200 de euro pe lună, cazare în Iaşi iar, pentru fetele din mediul rural, posibilitatea de a beneficia de tehnici de înfrumuseţare – inclusiv operaţii estetice. Soţia sa era cea care se ocupa de „contabilitatea“ afacerii, potrivit procurorilor. 

Comentarii