Putin: Nu cred că Trump s-ar întâlni cu fete de-ale noastre de o moralitate îndoielnică

marți, 17 ianuarie 2017, 18:18
1 MIN
 Putin: Nu cred că Trump s-ar întâlni cu fete de-ale noastre de o moralitate îndoielnică

Președintele rus Vladimir Putin a criticat marți ceea ce a numit încercările de a delegitimiza victoria electorală ‘convingătoare’ a lui Donald Trump prin relatări despre presupuse întâlniri ale acestuia cu ‘prostituate’ la un hotel din Moscova, în opinia liderului de la Kremlin astfel de relatări fiind emblematice pentru ‘nivelul considerabil al degradării elitei politice în Occident, inclusiv în Statele Unite’.

‘Am impresia că, după modelul încercat la Kiev, sunt dispuși să pună la cale un ‘Maidan’ la Washington pentru a nu-l lăsa pe Trump să fie învestit’ ca președinte, a spus Putin la o conferință de presă desfășurată la Moscova, aluzie la revolta din Ucraina ce l-a înlăturat de la putere pe președintele prorus Viktor Ianukovici.

Vorbind precis despre detaliul cu ‘prostituatele’, Putin a amintit că Trump ‘a organizat de-a lungul multor ani concursuri de frumusețe’. ‘A fost în preajma celor mai frumoase femei. Îmi vine greu să-mi imaginez că el ar fi putut veni într-un hotel pentru a se întâlni cu fete de-ale noastre de o moralitate îndoielnică. Fără nicio îndoială că ele sunt cele mai bune din lume, dar mă îndoiesc că Trump s-ar implica în așa ceva’, a explicat liderul de la Kremlin.

agerpres.ro

Comentarii