De Business

Punem punctul pe știi

Renault a lansat la Iaşi noul crossover Kadjar

luni, 28 septembrie 2015, 01:50
2 MIN
 Renault a lansat la Iaşi noul crossover Kadjar

Dealerul local al mărcii Renault, BRAS, alături de reprezentanţi ai companiei de la Bucureşti au lansat, la Iaşi, cel mai nou model al brandului, Renault Kadjar. Maşina este un crossover din segmentul C şi este o combinaţie de trei tipuri de autoturisme: SUV, berlină şi break.

 „Noi ne mândrim că am adus această maşină în România. Acest tip de maşină este tot mai căutat de români, ultimele date statistice arătând că anul trecut din 5 maşini cumpărate una a fost crossover. Este un autoturism super smart deoarece a fost proiectat cu foarte multe funcţii care să asiste şoferul în timpul deplasărilor”, a explicat, în cadrul prezentării, reprezentantul Renault.

Printre cele mai atractive funcţii ale autoturismului s-au numărat sistemul de recunoaştere automată a semnelor de circulaţie, parcarea asistată sau alerta în cazul depăşirii benzii de rulare. „Veţi vedea, în timpul test-drive-ului, numeroasele funcţii care au menirea de a uşura munca şoferului. Prin funcţia sa «Easy Park Assist» veţi vedea cum datorită senzorilor faţă, spate şi laterali este oferită o protecţie pe o rază de 360 de grade în timpul parcării. Indiferent de tipul de parcare, după ce asistentul Easy Park va detecta un spaţiu de parcare potrivit, controlul volanului va fi preluat de acesta, şoferul fiind atent doar la frână şi acceleraţie”, a completat reprezentantul

Renault Kadjar se găseşte atât în variantă diesel, cât şi pe benzină, şi are preţuri de pornire începând de la 18.200 euro cu TVA şi ajunge până la 27.750 euro cu TVA, în funcţie de dotările dorite de client. Compania oferă garanţie 3 ani sau până la parcurgerea a 100.000 km.

 

 

Comentarii