De Business

Punem punctul pe știi

N

Rompetrol întrerupe, mâine, curentul în benzinării în timpul Orei Pământului

N

vineri, 28 martie 2014, 00:29
1 MIN
 Rompetrol întrerupe, mâine, curentul în benzinării în timpul Orei Pământului

\N

Rompetrol va întrerupe sâmbătă, 29 martie, luminile din staţiile proprii, rafinărie şi sediile de birouri din ţară timp de o oră, între 20,30 şi 21,30, în semn de solidaritate cu evenimentul internaţional Ora Pământului, potrivit unui comunicat al companiei.

„Sprijinim încă din 2009 această iniţiativă internaţională de conştientizare a problemelor climaterice cu care se confruntă în prezent Pământul şi suntem conştienţi de impactul individual sau organizaţional pe care cu toţii îl avem asupra acestuia. Din acest motiv, recomandăm colegilor şi partenerilor noştri, dar şi comunităţii naţionale, să susţină acest demers şi să identifice eventualele măsuri care, însumate, pot contribui la îmbunătăţirea şi conservarea mediului înconjurător. De-a lungul timpului, ne-am angajat în programe extinse de investiţii care să susţină strategia de dezvoltare a companiei şi să creţtem gradul de protecţie al mediului şi, în acelaşi timp, dezvoltăm proiecte de CSR cu componentă de mediu, care să răspundă nevoilor comunităţilor locale”, a declarat directorul de Dezvoltare Corporativă şi Comunicare KazMunayGas International/ Rompetrol, Alexey Golovin.

Reprezentanţii companiei susţin că această decizie nu va afecta securitatea sau funcţionarea reţelei de distribuţie ori a altor activităţi desfăşurate în punctele de lucru ale companiilor membre ale KazMunayGas International/ Rompetrol care vor susţine iniţiativa. (Agerpres)

Comentarii