S-au stabilit cauzele morţii tânărului seminarist. Familia i-a ridicat trupul de la IML

vineri, 18 august 2017, 01:59
2 MIN
 S-au stabilit cauzele morţii tânărului seminarist. Familia i-a ridicat trupul de la IML

Sebastian Lungu a murit în urma unei insuficienţe cardio-respiratorii determinate de accidentul traumatic pe care l-a suferit.

Potrivit certificatului de deces emis de Institutul de Me­dicină Legală Iaşi, băiatul în vârstă de 17 ani din comuna ieşeană Golăieşti şi-a pierdut viaţa din cauza unei insuficienţe cardio-respiratorii care s-a instalat pe fondul unei secţiuni a arterei din partea stângă şi a unui traumatism cervical.

În cursul zilei de ieri, după trei zile de la decesul tânărului, familia seminaristului a ridicat trupul neînsufleţit al acestuia de la IML.

Sebastian Lungu şi-a pierdut viaţa în urma unui accident petrecut în gospodăria Mănăstirii Putna. Tânărul de 17 ani a murit luni, 14 august, la Spi­talul de Neurochirurgie după aproape trei zile de spitalizare în stare gravă. Băiatul a fost ţinut sub supraveghere în secţia clinică ATI a unităţii medicale. Băiatul s-a accidentat vineri, 11 august, la un lift dintr-o pivniţă a Mănăstirii Putna. 

Tatăl seminaristului a declarat mier­curi că încă nu ştie în ce context s-a petrecut evenimentul tragic.

„M-au sunat de la mănăstire pe data de 11 august, după-amiaza, să-mi spună că băiatului meu i s-a întâmplat un accident şi să vin la spital. Am venit aici, la Neuro­chirurgie, şi l-am găsit pe băiat şi pe un domn părinte cu care am început să discut. Mi-a zis că s-a întâmplat dintr-o joacă, la un lift. Băieţii se jucau la o bară la lift şi acea bară s-a desprins şi i-a căzut în cap. Nu ştiu cine este vinovat şi ce s-a întâmplat cu exactitate“, a punctat Costel Lungu.

VEDEȚI ȘI:

Tatăl elevului care a murit la Putna, ajutat cu „bănuţi“ de un călugăr. Ancheta continuă

Comentarii