Săptămâna viitoare începe HR Summit la Iaşi

vineri, 29 septembrie 2017, 11:38
1 MIN
 Săptămâna  viitoare începe HR Summit la Iaşi

Pentru al patrulea an la rând, la Palas are loc sesiunea de conferinţe ce uneşte specialişti din domeniul resurselor umane, HR Summit. Evenimentul va avea loc în perioada 4-5 octombrie în patru săli diferite din incinta Complexului. 

Astfel, cele 16 prezentări vor fi repartizate în sălile Shopin, Mozart şi Vivaldi, iar întâlnirea oficială va avea loc pe patru octombrie în sala Congress Hall. 
 
„HR Summit, cel mai important eveniment regional de resurse umane, aduce anul acesta în Iaşi 15 speakeri cu experienţă vastă în industria HR&Management. Aceştia vor pune la dispoziţia participanţilor studii de caz, exemple concrete şi soluţii practice cu ajutorul cărora participanţii îşi vor putea îmbunăţăţi activitatea profesională şi vor putea identifica noi strategii de dezvoltare. Printre temele puse în discuţie la ediţia din această toamnă amintim: mobilitatea forţei de muncă-provocări şi soluţii, impactul engagementului în companie, leadership, managementul performanţei şi multe altele“, au menţionat organizatorii.
 
Cum identificăm corect principalele surse de motivaţie pentru angajaţi? Cum creştem oameni care să ocupe poziţii de management? Cum recrutăm angajaţi potriviţi? Cum îi reţinem în organizaţii pe o perioadă îndelungată? La toate aceste întrebări pe care şi le pune orice angajatori vor răspunde speciliştii în HR. Sesiunea de conferinţe a început din 2013, iar până în prezent a adunat, an după an, 1.300 de participanţi, 650 de companii, 150 de prezentări şi 130 de speakeri. 

Comentarii