Se mişcă treaba în Copou!

miercuri, 17 iunie 2015, 01:43
3 MIN
Ieri a ajuns un nou jucător, Petre Goge, de la Juventus Bucureşti. CSMS ar putea face şi mutări importante în această vară, Viveiros, Lemnaru, Liviu Ganea şi internaţionalul maltez Agius fiind în vizorul echipei ieşene. Trei meciuri de verificare au fost parafate
 

 

CSMS Iaşi a făcut câţiva paşi înainte în tentativa de a întări lotul, slăbit de plecările lui Gomo Onduku, Florin Plămadă, Alexandru Ciucur, Fabio Braga ori Bojan Markovic. După ce l-a legitimat pe Vasile Gheorghe (FC Olt), echipa ieşeană ar putea înregimenta un alt fost elev al antrenorului Nicolo Napoli, Petre Goge. Mijlocaşul, care evoluează pe ambele benzi, a ajuns ieri în Copou şi este aproape de a semna cu echipa ieşeană. “Nicolo a lucrat cu Goge la Craiova, un fotbalist despre care avem referinţe foarte bune. El va face vizita medicală şi va semna un contract până la plecarea în cantonamentul din Turcia, care va avea loc joi” a declarat preşedintele executiv al CSMS, Florin Prunea. Produs al Şcolii Gică Popescu, Goge, care va împlini 24 de ani pe 29 septembrie, a mai fost legitimat, în afară de FC U Craiova, la CSM Râmnicu Vîlcea, Unirea Urziceni, Alro Slatina, FCM Târgu Mureş, Poli Timişoara şi, în sezonul trecut, la Juventus Bucureşti, în Liga a III-a.
Mutările mai sonore ale verii ar putea să apară în zilele următoare. În afara mijlocaşului Nuno Viveiros (“U” Cluj), cu care s-a discutat intens şi aseară, Iaşul  ar putea să bată astăzi palma cu Valentin Lemnaru. Atacantul, care împlineşte 31 de ani miercurea viitoare, a mai evoluat la Poli Timişoara, Dinamo Bucureşti, Astra, Pandurii Tîrgu Jiu, Steaua Bucureşti şi, în mai multe perioade, la Universitatea Cluj, ultima fiind în sezonul trecut.
Un alt vârf cu care Iaşul tratează, după ce negocierile cu Sabrin Sburlea (Hansa Rostock) s-au blocat, este Liviu Ganea. Jucătorul de  27 de ani, s-a lansat la Dinamo şi a mai jucat la CS Otopeni, Astra Ploieşti, CFR Cluj, Concordia Chiajna şi, în ultimul sezon, la FC Braşov.
CSMS are în vizor şi un stoper, Andrei Agius, care evoluează în naţionala Maltei. Fotbalistul, care împlineşte 29 de ani pe 12 august, a fost legitimat în campionatul trecut la campioana ţării sale, FC Hibernians, el jucând, pe parcursul carierei, la mai multe cluburi din ligile inferioare din Italia.

În altă ordine de idei, CSMS a perfectat trei meciuri de verificare pentru această vară. “Până acum, am semnat contracte pentru a juca două meciuri amicale în Turcia, cu adversari de top. Vom întâlni pe Dinamo Batumi, locul II în campionatul Georgiei, echipă calificată în Europa League, şi pe Amkar Perm, care s-a clasat pe locul XI în prima ligă rusă. Totodată, ne-am înţeles şi cu FC Voluntari, echipă nou promovată în Liga I, care se va pregăti în Turcia, în aceeaşi zonă cu noi. Mai căutăm încă doi adversari, vrem să jucăm minimum cinci meciuri amicale tari” a precizat Prunea.

 

 

 

Comentarii