Secretarul de stat Maricel Popa a scăpat fără răni grave după un accident pe Sărărie

miercuri, 10 decembrie 2014, 02:59
2 MIN

Este internat la Neurochirurgie cu fractură de mandibulă. Maricel Popa se afla într-un taxi, şoferul acestuia provocând accidentul. „Am intrat în curbă şi am derapat pe sensul opus de mers“, a spus taximetristul. De pe sensul opus venea un Opel condus de executorul judecătoresc Dragoş Iovu.

Secretarul de stat în Ministerul Economiei, Maricel Popa (53 de ani), a fost rănit duminică în accidentul de pe Sărărie şi se află internat la spital cu fractură de mandibulă. Omul de afaceri se afla pe bancheta din spate a taxiului care îl transporta pe acesta la Aeroport.

Şoferul autoturismului în care se afla secretarul de stat a fost cel care a provocat accidentul, deoarece a intrat cu viteză prea mare într-o curbă. El circula dinspre Poliţia Judeţului către Târgu Cucu.

Poleiul a făcut ca şoferul să nu mai poată controla autoturismul şi a intrat în plin într-un autoturism Opel condus regulamentar de către executorul judecătoresc Dragoş Iovu. În urma coliziunii violente, Maricel Popa s-a lovit cu capul de scaunul din faţa sa.

Reporterii „Ziarului de Iaşi“ au văzut că pe bancheta unde se afla secretarul de stat era o baltă de sânge, iar portiera taximetrului avea, de asemenea, urme de sânge. În imaginile filmate de reporterii „Ziarului de Iaşi“ se poate vedea cum omul de afaceri, imediat după producerea accidentului, este bandajat la cap şi se resimte după accident.

Afa­ceristul ieşean a suferit o fractură de mandibulă şi fisură craniană. Acesta a fost transportat de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Iaşi la Spitalul de Neurochirurgie pentru investigaţii. Managerul unităţii sanitare, dr. Lucian Eva, a declarat pentru reporterii „Zia­rului de Iaşi“ că starea pacientului este stabilă. „Nu are probleme deosebite, este în afara oricărui pericol. Nu se pune problema unor eventuale intervenţii chirurgicale. Pacientul va mai rămâne internat şi zilele următoare, sub supravegherea medicilor, pentru tratament“, a precizat Lucian Eva.

În cealaltă maşină implicată în accident, un Opel, se afla Dragoş Iovu, iar în dreapta lui era o femeie. Acesta a fost rănit la cap, la fel şi taximetrisul, care a refuzat transportul la spital. „Am intrat în curbă şi am derapat pe sensul opus de mers. Pur şi simplu, mi-a alunecat maşina, era polei“, a spus şoferul taxiului. (Andrei DÎSCĂ, Lucia AMORĂRIŢEI

Comentarii