Serena Williams s-a umplut de penibil cu ultima imagine postată pe net. „Chiar nu îşi dă seama că e jenantă”

marți, 06 octombrie 2015, 16:39
2 MIN
 Serena Williams s-a umplut de penibil cu ultima imagine postată pe net. „Chiar nu îşi dă seama că e jenantă”

Serena Williams se recuperează după un sezon epuizant, la capătul căruia a fost aproape să obţină Marele Şlem, însă ultimele poze cu jucătoarea din SUA au creat vâlvă pe Internet.  

Fanii sportivei de culoare au criticat-o dur pe aceasta că şi-a photoshopat imaginile din vacanţa petrecută în weekendul care tocmai s-a încheiat, în Texas.
Sezonul este încheiat pentru Serena Williams, care a anunţat că nu va participa la Turneul Campioanelor din cauza unei accidentări. Astfel, numărul unu mondial a dorit să uite total de tenis, după un sezon plin, şi a mers împreună cu vedeta TV Colton Haynes şi cu o prietenă a cărei identitate nu a fost declinată în San Marcos, Texas, pentru a petrece câteva zile de relaxare.
 
Pentru a rămâne în contact cu numeroşii ei fani, Serena a postat pe mai multe reţele de socializare câteva poze din city-break-ul binemeritat, însă nu se aştepta vreodată ca iniţiativa ei să fie primită atât de prost de fani. Aceştia au observat că imaginile au fost editate, pentru a ascunde defectele Serenei, şi s-au lansat în atacuri virulente pe Facebook sau Instagram, anunţă mirror.co.uk.
 
 

"De ce şi-a photoshopat abdomenul?", s-a întrebat un fan, pentru ca alţii să fie mult mai duri în reacţiile lor. "Serena îşi photoshopează pozele, asta e lipsă de respect pentru noi" sau "Chiar nu îşi dă seama că e jenantă, zici că abdomenul e lipit de spate" sau "Un photoshop total nereuşit, îmi pare rău să îţi spun asta, fetiţo" au fost alte reacţii ale suporterilor sportivei de culoare, scrie prosport.ro. 

Comentarii