Şi-a făcut depozit de droguri în stomac. Performanţa negativă a unei tinere de 20 de ani

luni, 29 decembrie 2014, 02:50
1 MIN
 Şi-a făcut depozit de droguri în stomac. Performanţa negativă a unei tinere de 20 de ani

Deşi era în stare gravă, fata de 20 de ani a refuzat internarea în spital, unde a fost adusă de ambulanţa chemată de martori

În stare gravă după ce a consumat droguri. P.D.S., o tânâră în vârstă de 20 de ani, dependentă de droguri, a fost transportată în stare gravă la spital după ce suferit o intoxicaţie, în urma consumului de metadonă, metamfetamine şi canabis. Toate aceste droguri combinate au doborât-o pe fată, iar martorii au fost cei care au alertat imediat autorităţile. La faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD care a preluat-o şi a transportat-o la Spitalul „Sfântul Spiridon“.

„Pacienta prezenta o intoxicaţie acută, iar medicii de gardă i-au acordat îngrijiri medicale de prim ajutor. În urma analizelor efectuate, au fost descoperite diverse stupefiante la nivelul organismului“, a precizat prof. dr. Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU SMURD. În urma tratamentului în Unitatea de Primire Urgenţe, fata a refuzat internarea la Secţia de Toxicologie a spitalului, deşi fusese recomandată.

 

Comentarii