Studenții din Tudor Vladimireascu participă la stabilirea tarifelor de cazare

sâmbătă, 27 septembrie 2014, 01:57
1 MIN
 Studenții din Tudor Vladimireascu participă la stabilirea tarifelor de cazare

Direcţia de Servicii Studenţeşti a Univeristății tehnice ”Gh. Asachi” a stabilit ca tariful pentru 90% dintre cămine să fie de 180 de lei, iar în restul căminelor cele cu baie în cameră 230 de lei, iar căminul de familişti, cu garsoniere de 30 mp, 280 de lei.

Prin urmare, studenţii vor plăti 180 de lei pe luna octombrie, pe noiembrie se va stabili o taxă cuprinsă între 120 şi 150 de lei, iar în decembrie aceştia vor sta gratuit în cămin.

Acesta a precizat apoi că, începând cu noul an calendaristic, cu luna ianuarie, se stabileşte o nouă taxă pentru cămine, care va fi, de regulă, cu 10 lei mai mică decât cea stabilită în noiembrie. Însă aceasta nu se stabileşte oricum, ci în urma unei consultări cu studenţii, cu prodecanii din facultăţi responsabili cu pro­blemele studenţeşti şi cu şefii de cămine. „Da, într-adevăr, se poartă o serie de negocieri cu toţi cei implicaţi, iar până la urmă tariful trebuie să fie şi unul care să le convingă şi studenţilor“, a adăugat ing. Bogdan Budeanu, director DSS.

Comentarii