Susţine că soţia l-a stropit cu benzină şi i-a dat foc

joi, 22 august 2013, 01:50
1 MIN
 Susţine că soţia l-a stropit cu benzină şi i-a dat foc

Ieri-dimineaţă, elicopterul SMURD a intervenit în Botoşani, de unde a preluat un bărbat în vârstă de 57 de ani, incendiat. Acesta prezenta arsuri severe pe tot corpul. Potrivit medicilor botoşăneni, bărbatul şi-a acuzat soţia că l-ar fi stropit cu benzină şi i-ar fi dat foc.

Victima a ajuns în primă fază la Spitalul Judeţean Botoşani, însă medicii care l-au preluat în Unitatea de Primire Urgenţe (UPU), văzând gravitatea leziunilor, au solicitat intervenţia medicilor ieşeni. Un echipaj SMURD l-a transportat pe bărbat pe calea aerului la Spitalul de Arşi din Bucureşti.

„Pacientul prezenta arsuri pe 80% din suprafaţa corporală, gradele III şi IV. I-au fost afectate şi căile respiratorii superioare. Starea sa era foarte gravă, iar prognosticul nostru cu privire la evoluţia sa este extrem de rezervat”, a declarat conf. dr. Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD.

Potrivit primelor date, bărbatul s-ar fi certat cu femeia pe motiv că aceasta dorea să se întoarcă la munca în Italia. După conflict, soţia i-ar fi turnat o sticlă de benzină pe corp şi i-ar fi dat foc. Medicii botoşăneni nu exclud însă varianta autoincendierii. Poliţia a început cercetările pentru a stabili în ce împrejurări s-a petrecut incidentul.

 

Comentarii