Sute de căutători de Pokemoni se întâlnesc sâmbătă seara în Parcul Expoziției

sâmbătă, 23 iulie 2016, 10:21
2 MIN
 Sute de căutători de Pokemoni se întâlnesc sâmbătă seara în Parcul Expoziției

Isteria Pokemon Go îi prinde din ce în ce mai mult pe ieşeni. La doar două săptămâni de la lansarea jocului, succesul acestuia i-a atras şi pe tinerii Iaşului. De la alergatul prin oraş după monştrii de buzunar din joc, ieşenii au trecut la tipuri mai eficiente de „vânătoare“.

Grupul din Iași al jucătorilor de Pokemon Go nu cuprinde multe persoane. Cu toate acestea, sute de ieşeni s-au declarat interesaţi de o întâlnire a jucătorilor, programată pentru sâmbătă seara, la ora 18:00. Se pare că întrunirea va avea loc în Parcul Expoziției. Inițial se stabilise în Piaţa Unirii.

Pe unul din grupurile ieşene de Facebook s-a propus chiar constituirea unui nou grup, al celor care joacă Pokemon Go de pe bicicletă. Propunerea a fost întâmpinată cu rezerve chiar de membrii grupului, dat fiind că aplicaţia acaparează atenţia jucătorului.

„Nu le mai da idei. Şi aşa umblă unii bezmetici şi neatenţi pe bicicletă. Nu mai au nevoie de ceva în plus“, a comentat un utilizator.

„Era plin ieri Copoul de vânători. Nu e nevoie să stai cu ochii în telefon. Îl ţii în buzunar şi îl scoţi doar când te notifică, moment în care te şi opreşti“, a replicat cel care făcuse propunerea.

Pe plan naţional, comunitatea jucătorilor se ridică la aproape 10.000 de persoane.

Comentarii