Tentative de suicid din cauza examenelor sau a iubirii neîmpărtăşite

marți, 25 iunie 2013, 01:50
1 MIN
 Tentative de suicid din cauza examenelor sau a iubirii neîmpărtăşite

Trei persoane au necesitat îngrijiri medicale de urgenţă după ce au suferit intoxicaţii. Două tinere au încercat să-şi pună capăt zilelor şi au înghiţit toate medicamentele pe care le aveau în casă.

O femeie de 25 de ani a ingerat un flacon de pastile de inimă după o ceartă cu partenerul de viaţă. Acesta ar fi găsit-o după câteva zeci de minute întinsă pe jos, aproape fără suflare, şi a sunat urgent la 112. Un echipaj al Serviciului de Ambulanţă a transportat-o pe femeie la spital, unde a fost stabilizată.

Şi o adolescentă de 18 ani a ajuns în UPU după ce s-a intoxicat voluntar cu antidepresive. Potrivit apropiaţilor, eleva era foarte stresată din cauza examenului de bacalaureat şi se pare că, în cele din urmă, ar fi cedat nervos.

Şi o ieşeancă de 57 de ani a fost transportată la Spitalul „Sf. Spiridon“ după ce a suferit o intoxicaţie. În cazul său, aceasta s-a produs accidental. Femeia a confundat sticla de apă cu aceea de diluant. Din fericire, nu a consumat decât o cantitate mică din substanţa toxică, care nu i-a pus viaţa în pericol.

Comentarii