Tudose: Situația poate e un pic ca acum 100 de zile, numai că e un pic pe dos

marți, 10 octombrie 2017, 08:01
1 MIN
 Tudose: Situația poate e un pic ca acum 100 de zile, numai că e un pic pe dos

Premierul Mihai Tudose a afirmat, luni, că situația din prezent de la nivelul Executivului "poate e un pic" asemănătoare cu cea a Guvernului Grindeanu, precizând însă că mulți colegi din PSD i-au cerut să nu plece de la conducerea Executivului.

"În cursul după-amiezii și serii am avut biroul plin de colegi, de președinți de organizație, care au venit să-mi ceară să nu plec. Situația poate e un pic (…) ca acum 100 de zile, primele 100 de zile din Guvernul Grindeanu, numai că e un pic pe dos. Atunci, mai multă lume îi cerea să plece. Mie mi-au cerut să nu plec, să nu cumva să plec", a declarat Tudose, fiind întrebat dacă nu îi este teamă de o eventuală reacție a colegilor din PSD asemănătoare cu aceea pe care au avut-o în cazul lui Sorin Grindeanu.

Totodată, chestionat când a vorbit ultima dată cu președintele PSD, Liviu Dragnea, șeful Guvernului a răspuns: "Față în față nu mai știu când. Personal, cred că joi pe telefonul meu și am mai avut o discuție duminică după-amiază, dar pe telefonul unui coleg".

agerpres.ro

Comentarii