Un pensionar sătul de viaţă şi-a luat zilele aruncându-se în apă

sâmbătă, 01 iulie 2017, 01:50
1 MIN
 Un pensionar sătul de viaţă şi-a luat zilele aruncându-se în apă

Un bărbat în vârstă de 68 de ani, din satul Grieşti, comuna Ţibăneşti, şi-a pus ieri capăt zilelor aruncându-se în apă. Acesta a fost găsit înecat, solicitându-se prin apel la numărul unic de urgenţe 112 intervenţia unui echipaj medical. 

Pe la marginea satului Grieşti trece râul Sacovăţ, un afluent al râului Bârlad. La faţa locului a ajuns un echipaj de tip C2, cu medic al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Iaşi, care însă nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe acesta. Bărbatul a lăsat şi un bilet de adio, în care şi-a expus situaţia disperată, în contextul în care era şi consumator de alcool, pentru care a recurs la un astfel de gest, aceasta nefiind prima dată când a încercat să îşi ia zilele.

„Solicitarea a fost făcută pentru o persoană posibil înecată, fiind dirijat de urgenţă un echipaj medical care au găsit bărbatul cu semne de moarte biologică instalate. Astfel, medicul a declarat în cele din urmă decesul. A fost solicitat şi un echipaj de poliţie pentru a face cercetări“, a precizat Nicolai Pralea, asistent medical principal şi purtător de cuvânt al SAJ Iaşi. 

 

 

Comentarii