Veolia a lansat 4 licitații

vineri, 05 mai 2017, 21:51
1 MIN
 Veolia a lansat 4 licitații

Veolia Energie Iaşi a lansat ieri patru licitaţii în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP). Una dintre proceduri face referire la achiziţia şi punerea în funcţiune a mai mult panouri solare pentru apă menajeră la CET Holboca. 

Acestea vor fi utilizate vara de către angajaţii centralei pentru activităţi curente, având în vedere că unitatea din Holboca este închisă în această perioadă. De menţionat că municipiul Iaşi beneficiază de apă caldă de la CET Tudor. Valoarea contractului, care se întinde pe parcursul unui an (proiect tehnic, achiziţie materiale, montaj, punere în func­ţiune), ajunge la 23.000 lei pentru şase panouri solare. O altă licitaţie, al cărei contract are o valoare de 54.000 lei, vizează întocmirea unui proiect tehnic pentru rea­lizarea capacităţii de descărcare şi depozitare a combustibilului lichid uşor de la cazanele de apă fierbinte (CET Tudor).

Nu în ultimul rând, celelalte două proceduri, cu o valoare cumulată a contractelor de 105.000 lei, fac referire la montarea unor echipamente la CET Holboca pentru contorizarea apelor evacuate (proiectare, achiziţie şi montaje) şi a unei instalaţii de clorinare pe circuitul de evacuare a apei uzate menajare. În cazul tuturor celor patru licitaţii, termenul de depunere a ofertelor din partea firmelor interesate este 12 mai. 

Comentarii