Veolia continuă montarea conductelor de recirculare a apei calde

joi, 26 mai 2016, 01:52
1 MIN

Veolia Energia Iaşi a finalizat deja o parte dintre lucrările programate în cadrul planului anual de reparaţii şi investiţii.  

Potrivit oficialilor companiei, au fost finalizate lucrările de recirculare pe apă caldă la blocurile arondate punctului termic PT 6 Alexandru de pe str. Sarmisegetusa, precum şi în cazul prelungirii conductei de recirculare a apei calde până la ultimul etaj la cele cinci scări ale blocului ANL 250 din Zimbru.

Directorul comercial şi de comunicare din cadrul Veolia Energie Iaşi, Ana-Maria Icătoiu, a declarat ieri că sunt în curs de finalizare şi lucrările de prelungire a conductei de recirculare a apei calde ce alimentează blocurile din zona complexului Ciurchi (PT 16 Tătăraşi), blocurile de lângă Şcoala nr. 10 „Gh. I. Brătianu” (PT 27 Tătăraşi) şi imobilele alimentate de punctul termic PT 17 din Tătăraşi.

„Toate aceste lucrări fac parte din acţiunea planificată pentru vara anului 2016 ce vizează introducerea a 1,7 km de conducte pentru recircularea apei calde între punctele termice şi blocuri în zonele Socola, Tătăraşi, Alexandru, Codrescu şi Poitiers”, a declarat Ana-Maria Icătoiu. În afara acestor proiecte, Veolia desfăşoară lucrări de fiabilizare şi eficientizare la cele două centrale de producţie, CET Holboca şi CET Tudor. 

 

Comentarii