VIDEO: Dacă obţii nota 10 la bacalaureat, mergi gratis la festivalul UNTOLD

miercuri, 08 iunie 2016, 15:58
2 MIN
 VIDEO: Dacă obţii nota 10 la bacalaureat, mergi gratis la festivalul UNTOLD

Toti absolventii examenului de Bacalaureat care obtin nota 10 vor primi cate un abonament pentru cele patru zile la festivalul UNTOLD, ce va avea loc la Cluj-Napoca intre 4 si 7 august. In plus, pentru tinerii care reusesc sa promoveze acest examen, cu orice nota, organizatorii pun la vanzare o serie de abonamente cu un pret special. Si artistul Tudor Chirila s-a alaturat campaniei "BAC de 10"si sustine performanta in educatie.

"Salut aceasta initiativa a celor de la UNTOLD care ii premiaza pe copiii care-si iau Bac-ul. Poate suna asa ciudat, ca ce e nevoie de stimulent? Da, cateodata se pare ca e nevoie si pana la urma mi se pare ca e vorba despre un festival care se implica in viata educationala si chiar daca o face sub forma asta mi se pare interesant. Mi se pare tare. Luati Bac-ul cu 10 si mergeti la UNTOLD si faceti-va de cap sau luati-va bacul si aveti reducere", spune Tudor Chirila intr-un mesaj video postat pe pagina de facebook a festivalului.

In campania de anul trecut 81 de absolventi care au promovat examenul de Bacalaureat cu nota 10 au primit abonamente cadou la cea mai tare petrecere a anului 2015, UNTOLD. 

Alti peste 4500 de tineri au primit reducere de 100 de lei la abonament.

"Bac de 10 este o campanie de care suntem foarte mandri. Vrem sa sustinem performanta in educatie si in tot acest timp ne-am preocupat sa le putem oferi tinerilor variante cat mai creative de a-si procura biletul la cel mai bun festival din Europa. Cu atat mai mult e interesant, cu cat daca esti un tanar motivat, nu ai nevoie de bani ca sa vii la festival ci doar sa te pui cu burta pe carte", a declarat Andrei Chereji, directorul de Marketing si Comunicare Untold.

Bianca Cucos,unul dintre absolventii de 10 care a primit cadou din partea Untold acces gratuit la cele patru zile la festival, spune ca si-a stabilit prioritatile, s-a pregatit din timp pentru examenul de Bacalaureat, iar munca i-a fost rasplatita de Untold unde s-a relaxat si s-a distrat pe cinste. 

Absolventii care doresc sa participe la campanie pot sa se preinregistreze incepand cu data de 9 iunie si pana pe data de 8 iulie, pe www.untold.com la sectiunea "Bac de 10". 

Untold 2016 va avea loc in perioada 4-7 august, iar pe scena vor urca peste 150 de artisti internationali de renume, dintre care: DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE, AFROJACK, ARMIN VAN BUUREN, HARDWELL, MARTIN GARRIX, TIESTO, FAITHLESS, PAROV STELAR, Ummet Ozcan, Chase and Status DJ Set, Dannic, Dubfire Live: Hybrid, Dub Fx, Ella Eyre, James Arthur, Jamie Jones, Jeru the Damaja, Kwabs, Lost Frequencies, Mazde, Nahko and Medicine for the People, Netsky DJ Set, Pendulum & Verse DJ Set, Route 94, Rudimental DJ, Sasha, Scooter, Sharam, The Asteroids Galaxy Tour, Y’akoto.

Untold a fost desemnat BEST MAJOR FESTIVAL in cadrul European Festival Awards 2015, eveniment ce a avut loc in Groningen, Olanda.

O alta recunoastere a venit din partea celui mai de seama reprezentant national al industriei de marketing si comunicare, International Advertising Association Romania (IAA) care a oferit festivalului titlul de Brandul Anului 2015.

HotNews

Comentarii