“Am transferat si de pe internet!”

Subtitlu

luni, 29 septembrie 2008, 20:43
2 MIN
 “Am transferat si de pe internet!”

– Domnule Popa, este Poli in criza?

– Nu i-as spune criza, insa trebuie sa recunosc ca sint probleme serioase.

– Care sint acestea?

– E un cumul de factori, care sint generati in special de lipsa fondurilor. In vara s-au primit banii din drepturile de televizare insa majoritatea au fost folositi pentru achitarea datoriilor vechi. Asa, am inceput iarasi sa continuam sa cautam solutii ieftine pentru a ne intari lotul. Toata lumea spune ca am transferat serios in aceasta vara. Insa daca alte echipe au luat jucatori de sute de mii de euro, noi ce am luat? Un pusti (n.r. – Oghinciuc), doi jucatori de la echipe care au retrogradat (n.r. – Bratu de la Mioveni si Oprea de la Ceahlaul), am imprumutat pe un an trei jucatori, care nu au prea evoluat in ultime vreme (n.r. – Tanasa, Stancu si Montiel), si altii de pe internet (n.r. – Popa nu a nominalizat, insa ceilalti jucatori adusi in vara au fost Viveiros, Ignatov, Lamine si Gavatorta), pentru ca efectiv nu aveam alte solutii!

– Este Poli mai slaba decit anul trecut?

– Daca Buta, care era rezerva anul trecut, e acum titular iar Gavatorta intra titular desi a venit de citeva zile, cum e? Trebuie sa recunoastem ca nu am gasit solutii nici macar de a acoperi plecarile lui Homei si Andrei Cristea, sa nu mai vorbim de a ne intari. Iar nivelul campionatului a crescut!

– In actualele conditii, care e solutia de revenire?

– Ar trebui ca toata lumea care iubeste aceasta echipa sa fie linga ea. Sa gasim solutii de mobilizare a acestor jucatori, care nu au mai primit vreun ban de multisor! Sa fim uniti si puternici inaintea meciurilor importante care vor urma. Dupa partida cu Urziceniul, mai avem de jucat doar cu Rapidul dintre echipele "europene", insa, in rest, avem multe prilejuri de a obtine puncte. E foarte important sa obtinem cit mai multe puncte din partidele cu adversari de acelasi calibru ca si noi.

– Au existat zvonuri ca va bate gindul sa plecati de la Poli. A fost ceva adevar?

– Bine, eu stiu ca am multi "prieteni" in Iasi… Cine ma cunoaste, stie insa ca nu poate fi nimic adevarat. Eu sint un luptator, nu ma las asa usor. Ma framint ceas de ceas, nu dorm noptile si tot gasesc solutii pentru a scoate iarasi echipa din necaz. Totusi, acum am nevoie si de ajutor pentru asta, nu mai pot face minuni mereu!

Comentarii