Cantonament perpetuu

luni, 25 octombrie 2004, 23:00
1 MIN
 Cantonament perpetuu

Esecul umilitor din partida cu FC National are urmari severe pentru fotbalistii de la Poli Unirea Iasi. Pe linga amenda ce o vor primi (cuantumul acesteia urmind a fi stabilit astazi, dupa spusele presedintelui Marius Stan), jucatorii ieseni vor mai avea de suportat inca un calvar: vor sta in cantonament pina la finele turului. Decizia a fost anuntata ieri de antrenorul principal Ionut Popa, care a fost foc si para la sedinta de analiza a jocului, derulata in cursul dupa amiezii. „O asemenea rusine n-am indurat in viata mea. Daca nu stiu sa aiba grija singuri de ei, vom avea noi grija. Vor sta in cantonament pina la sfirsitul turului. Iar cine cricneste va fi dat afara!” a spus tehnicianul ce a coborit militaria din pod.
Pe moment, nici unul din fotbalisti nu au cricnit impotriva deciziei, majoritatea acestora recunoscind ca au jucat penibil in repriza a doua a meciului de pe „Cotroceni”. Tinind cont de faptul ca ultima etapa a turului este programata pe 27 noiembrie, rezulta ca sportivii din Copou vor sta mai mult de o luna in cantonament, dupa ce victoria cu Steaua a fost „sebata” cu 11 zile de cantonament.
Altfel, presedintele Marius Stan a declarat ca a stabilit pentru astazi o intilnire cu fostul antrenor principal al echipei, Vasile Simionas, in care se va stabili modalitatea de stingere a datoriilor fata de acesta si modul de colaborare pentru viitor, tehnicianul cu care Iasul a promovat urmind a deveni director tehnic. (Ovidiu MINEA)

Comentarii