Ce-ar mai fi de zis?

sâmbătă, 14 februarie 2004, 00:00
2 MIN
 Ce-ar mai fi de zis?

West Petrom: Zaric 11, Petrovic 24 (1X3), Haslett 19 (2X3), Moceanu 18 (1X3), V. Mocanu 14. Au mai jucat: Senai 6, Laza 3 (1X3), Betea 2, Dudas 2, Iov 1.
U „Petre Andrei”: Iglin 1, Nanescu 11, Colesnicov 3, Lobanov 13, Anghel 12. Au mai jucat: Fl. Moscalu 7 (1X3), Nicolae 6, C. Moscalu 1, Hurjui 2, Bazgan.
Acum a devenit certitudine. Baschetbalistilor ieseni nu le prieste vestul atita vreme cit cele mai grele infringeri suferite de studenti in acest sezon au venit de la Timisoara si, acum, de la Arad. In fata unei echipe care vrea cu tot dinadinsul sa capete o fata diferita fata de cea din tur, oaspetii au capotat lamentabil si asta nu pentru ca au avut un adversar incredibil de dificil in fata ci pentru ca au fost lipsiti de avint si de daruire. De la 11-0 si pina la 94-43 (’37) pe teren aproape ca a fost o singura echipa, gazdele reusind sa-si multumeasca suporterii in vreme ce iesenii s-au facut de ris. Iritati mai degraba de nereusitele proprii, Colesnicov si Lobanov au parasit terenul pentru cinci greseli personale inca din sfertul trei, acesta din urma sfirsind prin a fi trimis la vestiare de propriul antrenor. „Lobanov avea de comentat arbitrajul in loc sa se uite la diferenta de pe tabela. Sint dezamagit de indiferenta cu care jucatorii au abordat intilnirea, in conditiile in care le-am cerut daruire maxima. Una e sa lupti si sa pierzi la 20 de puncte si alta e sa pierzi la diferenta asta. Imi asum raspunderea pentru rezultat dar voi avea grija ca situatia sa nu se mai repete.” – a declarat Petre Magurean, antrenorul principal al echipei care peste o saptamina va primi vizita campioanei Dinamo-Erbasu Bucuresti.
Tot aseara s-au mai disputat partidele: Asesoft Ploiesti – BCM Pitesti 94-62 si Poli-Carbochim Cluj – Elba Timisoara 82-81 (dupa prelungiri). (Lucian MINUT)

Comentarii