Ce scrie presa din Belarus dupa meciul cu Romania

sâmbătă, 08 octombrie 2011, 11:22
2 MIN
 Ce scrie presa din Belarus dupa meciul cu Romania

"La 2-1, Romania a facut o greseala crezand treaba rezolvata. Gazdele au avut frecvent sanse de gol, dar le-au tratat cu usurinta, iar arbitrul Kelly le-a facut cadou un penalti. Jevnov a fost scut in fata atacurilor romanilor", a comentat BFF.

"Neasteptat", a titrat Futbol. "Succes pe jumatate. Un egal la Bucuresti, de care oricum nu mai era nevoie, ca si miza. Belarus nu a incantat prin joc, dar a multumit prin rezultat. Romania a avut posesia si a avut oportunitati pe care nu le-a fructificat. La golul de 2-1, din penalti, Mutu a aruncat ironic mingea peste Jevnov. Pana la urma, a fost un rezultat neasteptat", a scris sursa citata.

Publicatia Goals a scris ca Belarus a aratat caracter la Bucuresti.

"N-a fost un meci magic, insa unul demn, da. Am scos o remiza onorabila cu Romania, care a si primit un penalti controversat. Mutu a creat o groaza de probleme defensivei bieloruse. A inscris si din penalti, cu o scarita umilitoare. Golul lui Kornilenko din finalul primei reprize a fost un dar din cer. Romania a atacat mult, dar eficienta ofensiva a fost scazuta. In final, Piturca l-a scos pe activul Marica, probabil sigur de victorie, lucru care s-a dovedit gresit", a comentat Goals.

Reprezentativa de fotbal a Romaniei a ratat calificarea la Campionatul European din 2012, dupa ce a terminat la egalitate, scor 2-2 (1-1), meciul disputat, vineri seara, pe Arena Nationala, in fata Belarusului, in penultima etapa a grupei D a preliminariilor competitiei europene. (Mediafax)

Comentarii