Cioara din par

joi, 21 septembrie 2006, 22:18
2 MIN
 Cioara din par

Anuntul directorului economic al Primariei, Victorel Lupu, referitor la virarea catre conturile FC Politehnica a sumei de 20 miliarde de lei (15 de la Consiliul Local si 5 de la Consiliul Judetean) a produs o umbra de optimisim in rindul gruparii din Copou. „Banii nu au ajuns inca la noi, insa am si stabilit destinatia lor. 10 miliarde vom da la stat, pentru a reduce datoriile de circa 23 de miliarde pe care le avem in aceasta directie, iar cealalata jumatate o vom da fotbalistilor si angajatilor clubului. Cu 10 miliarde lichidam restantele contractuale din lunile iunie, iulie si august si ajungem la zi cu primele”, a declarat presedintele Sorin Boca. Acesta s-a aratat optimist in privinta incheierii anului fara datorii, in cazul in care si celelalte 20 de miliarde alocate de CL si CJ vor fi virate Politehnicii. „Daca contractul se va derula fara piedici, cu banii de la CL si CJ precum si cu fondurile pe care le vom mai obtine prin resursele noastre, avem sperante sa terminam anul 2006 fara datorii la stat si jucatori, conditii obligatorii pentru obtinerea licentei pentru sezonul viitor”, a spus Boca, care nu a uitat sa aminteasca si de faptul ca sumele virate de la CL si CJ sint sub forma de imprumut: „Sper sa se gaseasca solutii sa nu ajungem in situatia de a vinde jucatori pentru a returna banii pe care acum ii primim doar sub forma de imprumut”.
Sapte autobuze pentru suporteri
Altfel, Politehnica a inceput ieri pregatirea partidei cu SC Vaslui de duminica, iesenii avind primul antrenament de dupa victoria cu UTA. Vestile nu sint prea imbucuratoare in legatura cu starea de sanatate a lotului. Pe linga mai vechii indisponibili Palimaru, Miclea (ce a reluat antrenamentele, insa are sanse minime de a juca duminica) si Gavatorta (ce a acuzat o puternica stare de raceala inaintea meciului cu UTA, motiv pentru care nu a fost nici macar rezerva, argentinianul fiind acum in recuperare), au aparut probleme si la Onofras. Acesta a trebuit sa fie cusut imediat dupa meciul cu aradenii, mijlocasul iesean fiind taiat mai sus de glezna de un crampon, perioada de repaus recomandata fiind de o saptamina.
In ceea ce priveste deplasarea suporterilor ieseni la Vaslui, aceasta incepea sa fie organizata ieri de oficialii Politehnicii. „Vom lua legatura cu oficialii vasluieni pentru a nu aparea nici un fel de probleme. Din primele estimari, cred ca vom pune la dispozitia fanilor nostri 7 autobuze care sa mearga la Vaslui” a spus Sorin Boca. Alte amanunte legate de meciul SC Vaslui – Poli, programat duminica, de la ora 17, in numarul de miine al ziarului. (OM)

Comentarii