Dorinel de Iasi

luni, 18 septembrie 2006, 21:05
2 MIN
 Dorinel de Iasi

Tirgu Ocna a gazduit in week-end faza finala a campionatului de fotbal rezervat echipelor formate din angajati ai Directiei Generale a Penitenciarelor. Echipa Penitenciarului de Maxima Siguranta (PMS) Iasi a reusit sa cistige turneul, cucerind astfel pentru a cincea oara consecutiv titlul de campioana nationala! Iesenii s-au impus vineri, chiar inaintea meciului U Craiova – Poli, in semifinala cu echipa PMS Craiova cu scorul de 11-0 (oltenii au cistigat apoi finala mica, invingind echipa gazda cu 4-2), iar duminica, in finala mare, i-au depasit cu 5-1 pe colegii din Arad.
Succesele gardienilor ieseni nu trebuie sa mire daca tinem cont de faptul ca in echipa lor evolueaza foarte multi fosti fotbalisti locali cunoscuti (antrenorul-jucator Cantea, Tiron, Condurache, Asavoaie, Sirbu, Frunza, D. Romila, Lungu), unii dintre ei imbracind si tricoul Politehnicii. Din trupa pregatita de Cantea si G. Nemtanu au mai facut parte Chelaru, Balan, Rata, Serban, Hutanu, Nita si Craescu.
„Lacomi”, iesenii nu au lasat sa le scape nici titlurile de golgeter al competitiei (Tiron – 7 goluri) ori de cel mai bun jucator al turneului (D. Romila), ceea ce l-a facut pe Daniel Cantea, care ne-a oferit amanuntele de mai sus, sa declare: „Ma bucur ca am rasplatit sprijinul pe care-l primim de la directorul Marius Vulpe, colonelul Chitosca si liderul de sindicat Florin Vasilavschi si am continuat sa demonstram, atit prin joc cit si prin rezultate, ca nu avem rivali in tara”.
Fostul fundas al Politehnicii a incheiat pe ton de gluma: „Pe linga fotbal, aceste actiuni ne ajuta sa ne cunoastem mai bine si sa legam prietenii. Una dintre acestea a venit de la un adversar de-al meu, care, vazindu-ma cum joc, a cerut la final sa mi se faca un control antidoping! Nu a fost cazul, insa, ca si Dorinel Munteanu, treceam testul fara probleme!”.

Comentarii