Feroviarii si-au incintat suporterii

duminică, 23 iulie 2000, 23:00
2 MIN
 Feroviarii si-au incintat suporterii

Au marcat: Paun (’35, ’44 – penalty, ’49), Ancuta (’45).
CFR: C. Popa – Carabulea, Goanta, Ciopraga, Maranda, Dumitrascu, Muraru, Ciosu, Paun, Dascalescu, Ancuta. Au mai jucat: Duduman (portar), Nistor, Gurgu, Vasiliu, Ipate, Railean, Tiron, Condurache.
Foresta II: Mihai – Berezovschi, Vlad, Ciobanu, Filip – Pacurar, Corbu, Apetrei, Anton, Oniu, Mihaila. Au mai jucat: Tarabuta, Bejenariu, Goian IV, Dascalu, Giurca.
Un util meci de antrenament intre cele doua divizionare C, spectatorii pascaneni fiind incintati de evolutia favoritilor lor. O persoana autorizata din anturajul gruparii feroviare spunea ca, in urma acestei evolutii, toti jucatorii ar merita sa fie cooptati in cantonamentul care incepe astazi, la Muncelul de Sus, dar ceea ce conteaza va fi parerea sponsorilor de la REMAR si, bineinteles a antrenorilor Cornel Costachescu si Danut Negri. Oaspetii au prezentat o formatie cu multe calitati tehnice, dar cu o pregatire tehnica deficitara si fara jucatori capabili de a sparge baricadele defensive. Ei au reusit in prima repriza o buna circulatie a balonului, reusind chiar si pase decisive.
Gazdele, in schimb, au zburdat pe teren, avind in Ciopraga un coordonator lucid, dispus la efort. Cum s-au inscris cele patru goluri? In min. 35, Muraru, argintul viu al pascanenilor, a sutat puternic, portarul Mihai a respins lateral, iar Paun a reluat fara speranta; in min. 41, rezerva Ipate, a fost faultat in careuu, acelasi Paun transformind lovitura de la 11 m; in ultimul minut al primei reprize, micutul Ancuta scoate balonul dintre trei jucatori oaspeti si inscrie cu stingul, dintr-o pozitie dificila; in sfirsit, in min. 49, Paun realizeaza tripla, bine servit de Vasiliu, care a receptionat centrarea de pe flancul sting a lui Nistor.
Miercuri si joi, feroviarii vor mai sustine doua meciuri de verificare la Pascani, cu Poli Iasi si, respectiv, Apemin Borsec, pentru ca duminica sa joace, tot acasa, in Cupa Romaniei, cu o echipa inca nedesemnata. (Codru VULPASIN)

Comentarii