Fotbal de A in Copou!

miercuri, 06 octombrie 1999, 23:00
1 MIN
 Fotbal de A in Copou!

Desi fanii lui FCM Poli Iasi asteptau cu sufletul la gura perioada de "riparazioni", asa cum e numit "tirgul" de jucatori din timpul campionatului, nimic spectaculos nu s-a intimplat in aceasta perioada vizavi de gruparea din Copou. Ieri, organizatorul de competitii Tiberiu Stefanescu s-a mai deplasat odata la Bucuresti pentru a face formele de legitimare pentru cea de-a doua (si ultima) achizitie a lui Poli din acest "minimercato": mijlocasul de 28 de ani Cristinel Pintilie venit de la divizionara D, RATC Iasi. Alaturi de acesta, in Copou a (re)venit portarul Fane Claudiu Moraru, care fusese imprumutat la inceputul campionatului divizionarei C, Fortus Iasi.
Asadar, cu toate ca s-au mai purtat discutii si cu multi alti jucatori (ultima, cu un virf de la Tricotex Panciu, echipa recent retrasa din liga a treia) aceasta perioada de transferari nu a adus mult asteptata (si necesara) intarire serioasa a lotului iesean.
In alta ordine de idei, FCM Poli si-a dat acceptul ca echipele moldovene FCM Bacau si Ceahlaul Piatra Neamt sa se "dueleze" marti, in optimile Cupei Romaniei, pe stadionul "Emil Alexandrescu". (Ovidiu MINEA)

Comentarii