Fotbal pe alese la Iasi

sâmbătă, 23 martie 2002, 00:00
2 MIN
 Fotbal pe alese la Iasi

Spectatorii ieseni au astazi de unde alege atunci cind vine vorba de drumul spre un stadion, Iasul fiind gazda a doua meciuri de divizia C. Borcanul cu miere este in Copou acolo unde Poli (41 de puncte, +17 la adevar) poate fi urmarita pentru prima data in acest an sub titulatura de lider al seriei. Optimismul dat de noua postura este evident, iesenii neconcepind sa rateze victoria in fata conjudetenei rivalei la promovare, Sportul Municipal Vaslui. Fara sa fie o echipa de temut, Rulmentul Birlad (locul 10, 21 puncte) are o aura de formatie solida, capabila de suprize, mai ales ca pasivul la adevar (-6) este destul de ingrijorator. Gazdele insa doresc sa ofere chiar spectacol, atragerea spectatorilor spre "Emil Alexandrescu" fiind unul din obiectivele declarate ale trupei pregatite de Vasile Simionas. Acesta nu va putea conta astazi pe serviciile lui Adrian Ilie, eliminat etapa trecuta, la Darmanesti, si ale lui Sinmartean, in continuare accidentat. Nici Ivasca, al carui transfer de la Foresta nu a fost oficializat, nu va putea sa debuteze sub culorile gruparii din Copou. In schimb, Poli mizeaza pe Brighiu a carui suspendare redusa de la 5 la 3 etape a expirat.
In tur Poli a cistigat cu 3-0.
Cine locuieste in "Alexandru cel Bun" si ii este lene sa mearga in Copou precum si fanii statornici ai AS Telecom au prilejul de a vedea pe Nena un meci interesant. "Telefonistii" ieseni primesc replica Minerului Crucea (locul 9, 22 puncte -2) o echipa asemanatoare cu cea birladeana, minerii incomodind-o si pe Poli in prima etapa din retur. Pentru gazde (locul 6, 24 puncte, 0 la adevar) este un bun prilej de confirmare a rezultatelor bune obtinute in startul returului in care nu au cunoscut infringerea. In tur, crucenii au invins cu 2-1. Cealalta echipa ieseana, RATC CFR Moldova joaca astazi la Botosani.
Celelalte meciuri ale etapei sint: Cimentul Bicaz – Sportul Municipal Vaslui (0-4 in tur); Aerostar Bacau – Gloria Zemes (5-4); Foresta II Falticeni – Unirea Negresti (1-1); CFR Pascani – Rafinaria Darmanesti (0-3) si Bucovina Radauti – Ceahlaul II Tirgu Neamt (1-2). (Ovidiu MINEA)

Comentarii