Galata e decimata

marți, 20 februarie 2001, 00:00
2 MIN
 Galata e decimata

Cinci jucatori ai lui Galatasaray nu vor putea evolua in aceasta seara, in partida retur cu formatia spaniola Deportivo La Coruña, din cadrul Ligii Campionilor. Emre si Hasan Sas sint indisponibili din cauza cumulului de cartonase galbene, iar Umit, Hakan Unsal si Bülent nu vor putea juca deoarece s-au accidentat in ultimele partide disputate de echipa lui Lucescu. Bülent a fost supus, duminica, unui examen radiologic, in urma caruia s-a constatat o leziune musculara de 8 centimetri, ceea ce inseamna ca jucatorul turc nu va putea evolua in nici un meci timp de doua saptamini. Mircea Lucescu intentioneaza totusi sa-l introduca in teren, in repriza secunda a partidei de astazi, pe Ümit, care sufera de o intindere musculara, cu toate ca medicii l-au avertizat ca va fi riscant pentru sanatatea fotbalistului. Un alt jucator al echipei din Istanbul, Suat, este incert pentru partida de astazi. Partida dintre Deportivo La Coruña si Galatasaray va fi transmisa in direct, de la ora 21.45, de postul de televiziune "Acasa".
Celalalt meci care se joaca astazi in Liga Campionilor se anunta la fel de interesant, ba chiar dramatic, pentru ca atit PSG, cit si AC Milan au neaparat nevoie de victorie pentru a ramine in cursa calificarii. Mai mult, se pare ca pentru antrenorul italienilor, Alberto Zaccheroni, a venit din nou clipa sa joace cu sabia deasupra capului. Dupa ce echipa sa nu a reusit sa smulga decit un egal Bolognei, pe propriul teren, fiind chiar la un pas de infringere in ultima etapa de campionat, se pare ca "Zac" nu are decit varianta victoriei pe Parc des Princes. In urma cu o saptamina, PSG a smuls un egal pretios pe "San Siro" si poate spera la mai mult in meciul de azi, tinind cont ca din echipa oaspete vor lipsi fundasii Paolo Maldini, Alessandro Costacurta (accidentat), Kakha Kaladze (fara drept de joc in Liga) si Roque Junior (suspendat). "In acest moment, singurul fundas de care pot fi sigur ca va juca este Sala, cel care ne-a salvat si in meciul cu Bologna", a spus Zaccheroni, recunoscind ca va avea nevoie de mult noroc pentru a nu parasi terenul invins.
In grupa A avem, de asemenea, un meci de mare interes, Manchester United urmind sa primeasca vizita Valenciei pe "Old Trafford", dupa ce intilnirea de saptamina trecuta, de pe pamint spaniol, s-a incheiat nedecis. In cazul in care Manchester invinge in acest meci se poate considera calificata in sferturile de finala ale competitiei, acolo unde a fost mereu prezenta in ultimii patru ani. La spanioli va debuta atacantul argentinian Pablo Aimar, transferat in aceasta iarna de la River Plate pentru 20 de milioane de dolari. (ICT)

Comentarii