Girlea nu mai are voie sa vorbeasca in numele clubului

joi, 30 septembrie 1999, 23:00
2 MIN
 Girlea nu mai are voie sa vorbeasca in numele clubului

Se pare ca declaratiile fara acoperire ale consilierului judetean Adrian Girlea, membru in Consiliul de Administratie al FCM Poli Iasi au umplut pina si paharul presedintelui CA, Romeo Olteanu, managerul SC Iasi XXI. Ultima "isprava" a lui Girlea, care a spus ca vinzarile de jocuri la Poli continua si in acest sezon dupa ce anul trecut au fost "trintite" patru meciuri, referirea la campionatul in curs legindu-se de meciurile cu Sportul Studentesc si AS Midia Navodari, l-au facut pe Olteanu sa declare: "Este o noua aberatie a domnului Girlea. Vreau sa precizez clar ca punctul de vedere al FCM Poli Iasi poate fi exprimat oficial doar de mine si de presedintele clubului. De aceea, orice referire a domnului Girlea la clubul de fotbal este facuta in numele sau personal. Am sa discut cu dinsul si am sa-l avertizez sa nu mai faca aprecieri aventuroase chiar daca responsabilitatea declaratiilor este numai a lui. Aceasta deoarece cuvintele lui prejudiciaza si imaginea clubului".
Referitor la criza de conducere survenita prin mentinerea hotaririi de retragere din fruntea clubului a lui Mihai Alexa, Olteanu a declarat: "La viitoarea sedinta a Consiliului de Administratie, care va avea loc la inceputul saptaminii ce urmeaza, vom stabili clar pe ce drum vom apuca si daca Alexa se va retrage intr-adevar din fruntea clubului".
Olteanu a reconfirmat ieri declaratiile prin care nici unul dintre jucatorii de la Poli care parasesc clubul nu vor primi acordul de transfer decit daca ofertantul va plati "grilele" fotbalistilor doriti. (Ovidiu MINEA)

Comentarii